Honlap-menü
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Vasárnap, 2022-05-22, 19:19
Üdvözöllek Vendég

Haszi

   Jenáról azt kell tudni, hogy diesel fanatikus. Nem abban az értelemben, hogy „nah, ez érdekel, erről olvassunk egy picit többet, mint az átlag”, hanem a szó legnemesebb értelmében: megszállottan túrja a dieselek életét, lelkivilágát, és már el is jutott egy elég magas szintre. Erről az ember azért hamar meg tud győződni.

  Na, ennyit előzetesen a szakmai reputációjáról, most jöjjön egy picit az emberi oldal is. Részemről csak azt tudom mondani, hogy végtelenül segítőkész, mire is gondolok. Csupán pár mondat erejéig váltottunk szót egymással, azt is virtuálisan a Peugeot 307 fórumon keresztül és emailben. Mégis azonnal felajánlotta közbenjárását, hogy kezdjek valamit a kocsim FAP-jával, (előzetes diagnosztikai adatok ismerete már tudott volt), illetve ezen felül egy kis motorokosítás is benne volt a pakliban. Lényeg, hogy adott kontaktot, lehetőséget arra, hogy egy „másik autót” vezessek innentől, piaci árakhoz képest töredékért. Egyetlen szépséghibája volt a dolognak, hogy az általa megadott célpont  260km összutat jelentet nekem a mutatványhoz, de még így is bőven megérte, hardveresen-szoftveresen ráncba lett szedve a kocsi.

   Másik sztori már egy Peugeot 307 találkozón volt, ahol igen jutányosanJ megsasolta a verdát, mivel volt egy olyan hibakódom a tárolóban, ami ránézésre elég aggasztónak tűnt: „turbónyomás referenciaérték határon kívül”. Erről kb. annyit tudtam meg, hogy ez lehet igen csak bajos is, ami turbó cserét is jelenthet. JAjjj. Nem akarnám. Viszont a próbakörön szépen ki lett próbálva az autó, gyorsulás, rugalmasság tesztelés, és persze az interaktív diagnosztika. Utóbbiról annyit érdemes elmondani, hogy ez nem abból, hogy az emberfia vesz egy kütyüt, aztán onnantól kezdve Hawaii-dizsi-napfény, mindent tud az ember, mit nézzen, hogyan. Egy túrót, épp ellenkezőleg. Statikus adatok megnézésére alkalmas, de a motor ettől még nem mond semmit, főleg egy hozzá nem értőnek. Nah, Jena ebben már csiszolta magát rendesen, nyugodtan merem ajánlani márkaszervíz helyett, talán nem kell senkinek bemutatni a hazai szervizek hozzáállását az autó tulajdonosokhoz.

   Amit kaphat az ember Jenától: korrekt hozzáállást, szakértelmet. Bátran ajánlom mindenkinek, aki a gázolajos kedvencét jó kezekben akarja tudni.

Belépés
Aktíválva
Keresés
Naptár
«  Május 2022  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
PageRank ikon ingyen