Honlap-menü
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Vasárnap, 2022-05-22, 18:14
Üdvözöllek Vendég

Ádibébi

Tegnap jártam Jenánál délután, és azért írok most ide, hogy elmondjam, soha még életemben nem láttam embert, aki nála gondosabban nyúlna a szerelnivalóhoz. Már nem először javítgat a járgányomon, és minden alkalommal szembesülnöm kell vele, hogy közel sem azt a felületes "hatékonyságot" kapom tőle, mint amire az ember általában - sajnos - számít. Ez a probléma feltárásában éppúgy megjelenik, mint a mozdulatai meggondoltságában (jó példa erre, hogy eszébe nem jutna légkulccsal behajtani a kerékőrös csavart, azt kézzel tekeri a helyére... mert hogy mi van, ha mellémegy a menet... légkulccsal nem érezni. és akkor a delikvens ott áll és szopott egy nagyot, mert vehet új kerékőrt.)

Tegnap megjelentem nála, hogy egy hátsó fékbetétet pattintson be nekem a régiek helyére. Ebből lett négy kerékre kiterjedő vizsgálat, első axiálcsukló lógás megállapítása, a lassan 8 év alatt a felnikre és a tárcsákra rakódott mm vastag rozsdaréteg levídiázása, egr szoftveres kikapcsolása (előtte porlasztókódok lementése, pedig "valahol megvan az hallod, a múltkor is lementettük. de az a biztos, ha most is leszedjük"), légtömegmérő és map szenzorok kimosása, tisztítása, az eredmény tesztelése (sajna padlón most is torpan), lambda értékek figyelése, különböző tartományokból gyorsítgatással, valamint - gondolom bónuszként :))) - 130-cal csapatás a Tisza töltés "egysávos" földút gerincén (középen az alváz klorofillos tisztítása elkerülhetetlen :D) a digóval, és némi mézes pálinka - természetesen csak molekuláris mértékű -  tesztelése.

Szóval "egész estés" élmény lett belőle, haladtunk is, és még jó is volt közben.

Ha nem is mindenkinek mindig jut ez tőle, akkor is szívből ajánlom őt bárkinek! És hasonló hozzáállást vigyen oda mindenki, mint ahogyan ő nekiáll a dolgoknak.

Le a kalappal Jena!

Belépés
Aktíválva
Keresés
Naptár
«  Május 2022  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
PageRank ikon ingyen